Kiaulienos nugarinės kepsnys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiaulienos nugarinės kepsnys


INGREDIENTAI:

600 g kiaulienos nugarinės,
maltų baltųjų pipirų,
aštrių prieskonių,
aliejaus.

G a r n y r u i:
virtų bulvių,
šviežių šparaginių pupelių,
morkų,
kapotų petražolių.


GAMINIMAS:

Mėsą pamarinuokite su prieskoniais. Patepkite aliejumi ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 45 min. Jei į mėsą įsmeigus medinį pagaliuką nesisunkia kraujas, kepsnys iškepęs. Šparaginių pupelių galus nupjaukite, morkas supjaustykite šparaginių pupelių dydžio gabalėliais.

Daržoves pakepinkite aliejuje, pabarstykite pipirais, druska, įberkite kapotų petražolių. Virtas bulves apibarstykite smulkintais krapais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668