Kepenėlių įdaras naminiams didžkukuliams (cepelinams) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepenėlių įdaras naminiams didžkukuliams (cepelinams)


INGREDIENTAI:

500 g vištienos kepenėlių,
truputis miltų,
1 svogūnas,
1 stiklinė pieno,
truputis aliejaus,
sviesto,
universalaus prieskonių mišinio,
1 kiaušinis.


GAMINIMAS:

Kepenėles nuplaukite, pavoliokite miltuose ir pakepkite aliejuje. Kitoje keptuvėje svieste pakepinkite svogūną, įdėkite šaukštą miltų, supilkite pieną, įberkite prieskonių. Apkeptas kepenėles sudėkite į paruoštą padažą.

Uždenkite ir troškinkite ant labai mažos ugnies apie 20 min. Atvėsusias kepenėles sumalkite, įmuškite kiaušinį ir labai gerai išmaišykite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668