Birus mėsos įdaras naminiams didžkukuliams (cepelinams) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Birus mėsos įdaras naminiams didžkukuliams (cepelinams)


INGREDIENTAI:

1 svogūnas,
400 g jautienos ir kiaulienos faršo,
3 skiltelės česnako,
truputis druskos,
pipirų,
mėsos prieskonių,
200 g šaltai rūkytos šoninės.


GAMINIMAS:

Sudėkite faršą į įkaitintą keptuvę, suberkite smulkiai supjaustytas česnako skilteles ir svogūną, įberkite druskos, pipirų ir viską šiek tiek pakepinkite. Šoninę truputį pavirkite, kad aptirptų riebaliukai.

Tada supjaustykite ją smulkiais kubeliais. Paruoštą šoninę sumaišykite su pakepintu faršu ir paskaninkite prieskoniais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668