Cepelinai - tinginukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Cepelinai - tinginukai


INGREDIENTAI:

Bulvių,
mėsos faršo,
svogūno,
druskos,
pipirų,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Į mėsos faršą pridėkite pakepintų svogūnų, pagardinkite druska ir pipirais. Bulves sutarkuokite burokine tarka. Lygiomis dalimis sumaišykite su paruoštu faršu (bulvių tarkių gali būti šiek tiek daugiau).

Padarykite pailgus cepelinus, sudėkite į riebalais pateptą skardą ar kepimo indą ir kepkite orkaitėje. Tinginukų paviršius gražiai apskrunda, susidaro traški plutelė, o vidus minkštas ir purus. Labai skanu su grybų padažu.


Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668