Kriaušių desertas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kriaušių desertas


INGREDIENTAI:

4 kriaušės,
750 ml baltojo desertinio vyno,
60 g tiršto medaus,
10 baltųjų pipirų žirnelių,
2 gvazdikėliai,
šaukštelis kalendrų sėklų,
1/2 vanilės lazdelės.


GAMINIMAS:

Į puodą pilkite vyną, krėskite medų. Sudėkite pipirų žirnelius, gvazdikėlius, kalendrų sėklas ir vanilės lazdelę. Užvirkite, sumažinkite ugnį ir penkias minutes pakaitinkite. Kriaušes nuplaukite ir nusausinkite, kotelius palikite. Jas 15-20 minučių pavirkite sirupe ant silpnos ugnies, tada išimkite, apdžiovinkite ir dėkite ant lėkštės.

Uždenkite drėgna servetėle. Sirupą vėl užvirinkite ir kaitinkite, kol trečdalis nugaruos. Tada nukoškite ir ataušinkite. Kriaušes sudėkite į bokalus ar aukštas stiklines, užpilkite 4-5 šaukštus atvėsusio sirupo. Galite tiekti su biskvitiniais sausainiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668