Trapūs krepšeliai su karamele ir vaisiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trapūs krepšeliai su karamele ir vaisiais


INGREDIENTAI:

Tešlai:
34 stiklinės miltų,
1 šauktas cukraus pudros,
45 g sviesto,
1 šaukštas pieno.

Kremui:
12 indelio sutirštinto pieno su karamele,
200 g grietinės,
50 g likerio.



GAMINIMAS:

Miltus persijojame, sumaišome su cukraus pudra ir gabalėliais sviesto. Iš šių produktų padarome trupinius, po to įpilame šaukštą pieno ir užminkome tešlą. Iš tešlos iškočiojame lakštą ir įpjauname apskritimus. Formeles ištepame aliejumi, įklojame tešlą, ją vietomis subadome šakute. Formeles sumauname vieną į kitą, dedame į orkaitę ir kepame 10 minučių. 180 °C temperatūroje. Ruošiame kremą: kondensuota pieną paverdame, sudedame grietinę, įpilame likerio ir plakame maišikliu, kol masė pasidaro vientisa. Tada šį kremą dedame į krepšelius, puošiame vaisiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668