Trinta žirnių sriuba su špinatais ir dilgėlėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trinta žirnių sriuba su špinatais ir dilgėlėmis


INGREDIENTAI:

200 g žaliųjų žirnelių,
100 g špinatų,
50 g šviežių dilgėlių,
400 g maskarponės sūrio,
500 ml grietinėlės,
4 riekutės baltos duonos,
20 g česnakų,
druskos.


GAMINIMAS:

Žirnelius, špinatus ir dilgėles pašutinkite grietinėlėje, tada susmulkinkite elektriniu plaktuvu ir pasūdykite. Sudėkite sūrį, užvirinkite. Duoną supjaustykite tašeliais, pakepinkite skrudintuve ir įtrinkite česnakais. Sriubą išpilstykite į sultinių puodelius, papuoškite dilgėlių lapeliais ir duonos skrebučiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668