3 kiaušiniai,
0,5 stiklinės cukraus,
2 šaukštai medaus,
1 šauktelis gesintos sodos,
2 stiklinės miltų,
50 g sviesto.
Kremui:
1 stiklinė cukraus,
500 g grietinės,
citrinų rūgšties,
2 pakeliai grietinės standiklio.
GAMINIMAS:
Kiaušinius plakame su cukrumi, indą įdedame į karšto vandens vonelę ir plakame, kol ištirpsta cukrus. Tada sudedame medų, plakame, po to sudedame sviestą ir maišome, kol jis ištirpsta. Sudedame gesintą sodą ir maišome dar 1 minutę. Tada po truputį beriame miltus, maišome, išimame iš indo ir užminkome tešlą. Tešlą iškociojame, formuojame pyragaičius ir kepame 200 °C temperatūroje. Iškeptus pyragaičius pertepame kremu ir pastatome 1 valandai į šaldytuvą. Ruošiame kremą: grietinę sumaišome su cukrumi, sudedame grietinės standiklį, įberiame citrinų rūgšties ir viską gerai išmaišome.