1 kg kiaulienos nugarinės,
kiaulienos prieskonių,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus patepti.
Į d a r u i:
1/4 saliero,
2 morkos,
krapų,
200 g fermentinio sūrio,
1 kiaušinis,
druskos.
GAMINIMAS:
Kiaulienos nugarinę supjaustykite 2 cm storio griežinėliais ir juose įpjaukite kišenėles. Gabalėlius ir jų vidų įtrinkite prieskoniais. Palikite 1 val. Paruoškite įdarą: stambiai sutarkuokite salierą, morkas ir fermentinį sūrį.
Suplakite kiaušinį su druska ir sumaišykite su daržovėmis, sūriu bei susmulkintais krapais. Paruošta mase įdarykite kiaulienos nugarinės gabalėlius, įpjautas vietas persmeikite mediniais smeigtukais.
Gabalėlius patepkite aliejumi ir kepkite 220 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 val. Patiekite su morkų salotomis ir grikiais ar bulvių koše.