Rudeninis žuvų apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rudeninis žuvų apkepas


INGREDIENTAI:

1 kg jūrų lydekų,
4 stiklinės virtų grybų,
7 šaukštai miltų,
druskos,
citrininių žuvų prieskonių,
pipirų,
250 g grietinėlės,
250 g pieno,
5 kiaušiniai,
aliejaus,
krapų,
1,5 stiklinės džiūvėsėlių.


GAMINIMAS:

Žuvis supjaustykite gabaliukais, pabarstykite prieskoniais, apvoliokite 3 šaukštuose miltų ir iškepkite aliejuje. Iš keptų žuvų išrinkite kaulus. Kepimo indą patepkite riebalais, sudėkite grybus, ant jų - žuvų gabalėlius. Paruoškite padažą: 4 šaukštus miltų pakepkite su trupučiu aliejaus, supilkite pieną ir grietinėlę, šiek tiek pavirkite.

Į atvėsusį padažą įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, krapų, pipirų. Šį padažą supilkite ant grybų ir žuvų, užbarstykite džiūvėsėliais ir kepkite vidutinės temperatūros orkaitėje apie 20 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668