Baravykų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Baravykų sriuba


INGREDIENTAI:

2 l jautienos sultinio,
1 morka,
1 svogūnas,
3-4 baravykai,
2 šaukštai miltų,
50 g sviesto,
1 trynys,
2 stiklinės pieno,
druskos,
pipirų,
petražolių šakelė.


GAMINIMAS:

Morką, svogūną ir grybus susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje su puse sviesto. Sudėkite į sultinį ir pavirkite apie pusę valandos. Likusį sviestą pakepkite keptuvėje su miltais, įpilkite pieno ir išmaišykite, kad nesusidarytų gumuliukų.

Sultinį nukoškite, grybus ir daržoves pertrinkite, vėl sudėkite į sultinį, supilkite pieno padažą ir išplaktą su sultiniu kiaušinio trynį. Papuoškite mažu keptu baravyku ir petražolės šakele.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668