300 g minkštos jautienos,
poras,
2 skiltelės česnakų,
pagal skonį druskos,
trijų pipirų mišinio,
jautienos prieskonių,
raudona paprika,
svogūnas,
250 g indelis konservuotų pomidorų be odelių,
pusė ankšties aitriosios paprikos,
šviežių raudonėlių.
GAMINIMAS:
Jautieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite nedideliais gabalėliais, įtrinkite jautienos prieskoniais, pipirais, pagal skonį pasūdykite. Svogūną ir česnakus nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite karštuose riebaluose, tada sudėkite mėsą ir iš visų pusių gerai apkepkite.
Kai mėsa pasidarys dailiai gelsva, į keptuvę sumeskite smulkintus porus, gabalėliais pjaustytą papriką, išvalytą ir smulkintą aitriąją papriką ir viską dar apie 4 min. patroškinkite. Tada pilkite pomidorus, užvirinkite ugnį ir troškinkite apie 20 minučių. Tiekite su šviežiais raudonėliais. Guliašą galite gardinti grietine.