Troškinys su šparaginėmis pupelėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinys su šparaginėmis pupelėmis


INGREDIENTAI:

Po 1 kg šparaginių pupelių,
morkų,
kopūstų,
cukinijų,
svogūnų,
pomidorų,
0,5 kg paprikų,
po 200 g salierų
bei petražolių šaknų ir lapų,
250 g cukraus,
150 g drskos,
1 stiklinė aliejaus,
0,5 stiklinės 9 proc. acto.


GAMINIMAS:

Daržoves susmulkinkite, užpilkite cukrumi, druska, actu ir aliejumi. Išmaišykite ir laikykite per naktį. Tada virkite ant nedidelės ugnies 5 min. Karštą troškinį sudėkite į stiklainius ir uždarykite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668