Indiškoji arbata receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Indiškoji arbata


INGREDIENTAI:

Po 250 ml vandens ir pieno,
2 šaukštai arbatžolių,
1,5 šaukštelio cukraus,
šaukštelis tarkuotų imbierų,
cinamono lazdelė,
4 kardamono sėklos,
2 žvaigždiniai anyžiai,
4 gvazdikėliai,
5 juodieji pipirai.


GAMINIMAS:

Į metalinį puodelį supilkite vandenį, užvirinkite, suberkite tarkuotą imbierą ir kelias minutes pakaitinkite. Tada berkite arbatžoles, cukrų, sumeskite visus prieskonius, supilkite pieną ir minutę pavirkite. Perkoštą arbatą tiekite karštą aukštose stiklo taurėse. Užberkite cinamono.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668