3 kiaušiniai,
stiklinė pieno,
4 šaukštai miltų,
5 šaukštai miltelinio cukraus,
4 šaukštai sviesto,
pagal skonį vanilinio cukraus,
žiupsnelis druskos,
džiūvėsėlių ir
sviesto formelėms patepti,
kelios pasifloros (desertui papuošti).
GAMINIMAS:
Sviestą išlydykite puodelyje, nuolat maišant suberkite miltus. Kai masė taps vietisa, nukelkite nuo ugnies ir plakant šluotele supilkite pieną, suberkite vanilinį cukrų. Užvirinkite ir kaitinkite nuolat maišant, kol masė sutirštės. Suberkite miltelinį cukrų, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.
Plaktus trynius sukrėskite į ataušintą vanilės kremą, palengva įmaišykite iki standžių putų išplaktus baltymus. Suflė pilkite į labai gerai riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą ir kepkite karštoje orkaitėje apie 20 min. Suflė greitai supuola, todėl ją geriausia patiekti iš karto. Tiekite atvėsintą su pasiflorais.