2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
2 dideli svogūnai,
2 skiltelės česnako,
5 cm imbiero šaknies gabalėlis,
2 cinamono lazdelės,
pora gvazdikėlių,
žiupsnelis malto kardamono,
1 kg avienos,
2 šaukšteliai kalendros,
2 šaukštai maltų migdolų,
druskos,
pipirų,
850 ml.
GAMINIMAS:
Įkaitinkite didelėje keptuvėje aliejų ir pekepinkite susmulkintus svogūnus, česnakus, imbierą ir kitus prieskonius. Kepti kol suminkštės. Suberkite į keptuvę kubeliais pjaustytą mėsą ir apskrudinkite. Suberkite kalendrą ir pipirus, pasūdykite. Į mėsą supilkite sultinį ir troškinkite ant mažos ugnies 45min. Abrikosus ir spanguoles nuplaukite ir sudėkite į keptuvę. Troškinkite dar 15 min. Patiekite su ryžiais ir daržovių salotomis.