Jautienos karpačio receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos karpačio


INGREDIENTAI:

Apie 200 g jautienos išpjovos,
druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
saujelė gražgarsčių,
šviežiai atpjautas parmidžano sūrio gabalėlis,
pusė citrinos,
šaukštas alyvuogių aliejaus,
kaparėlių,
alyvuogių.


GAMINIMAS:

Mėsą nuplaukite, labai gerai nusausinkite, susukite į maistinę plėvelę ir kelioms valandoms padėkite į šaldymo kamerą, kad sustingtų, - lengviau pjaustyti. Atšaldytą jautieną supjaustykite labai plonais griežinėliais, paskleiskite lėkštėje ant gražgarsčių, pasūdykite, apibarstykite šviežiai maltais juodaisiais pipirais, pagardinkite stambiomis parmidžano drožlėmis, užspauskite citrinos sulčių ir apšlakstykite aliejumi.

Karpačio skanaukite su prancūziškuoju batonu, įdarytu žalumynų sviestu. Tokio šaldyto batono galite įsigyti didžiuosiuose prekybos centruose, tada beliks pašildyti keptuvėje. Arba ant karpačio užberkite skrudintos duonos kubelių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668