Aštri jautienos sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aštri jautienos sriuba


INGREDIENTAI:

1 kg jautienos,
3 svogūnų,
3 šaukštų aliejaus,
2 česnako skiltelių,
200 ml raudonojo vyno,
1 indelio konservuotų baltųjų pupelių (200 ml),
2 paprikų,
2 l jaurienos sultinio,
5 šaukštų pomidorų pastos,
žiupsnelio aitriųjų paprikų,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Jautieną supjaustykite mažais kubeliais, užberkite druskos, pipirų ir išmaišykite. Susmulkintą svogūną sudėkite į keptuvę ir truputį apkepkite, sudėkite mėsą, suberkite susmulkintą česnaką ir vis pamaišant kepkite. Supilkite vyną, palaukite, kol užvirs, ir nukelkite nuo ugnies.

Puode užvirinkite 2 l jautienos sultinio, sudėkite mėsą su svogūnais bei česnakais ir virkite apie 20 min., kol mėsa suminkštės. Paprikos ankštis nuplaukite, išimkite sėklalizdžius, supjaustykite nedideliais kubeliais ir dėkite į sriubą likus virti 10 min. kartu su pomidorų pasta. Likus virti 5 min. sudėkite konservuotas pupeles, pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir paprikos miltelių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668