Voveraitės su naminiais traškučiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Voveraitės su naminiais traškučiais


INGREDIENTAI:

200 g voveraičių,
1 svogūno,
čiobrelių,
50 g sviesto,
300 g bulvių,
žiupsnelio krapų.

Raudonojo vyno p a d a ž u i:
1 svogūno,
žiupsnelio čiobrelių,
300 ml raudonojo vyno,
50 g sviesto,
2 šaukštų grietinės.


GAMINIMAS:

Pirmiausiai pasigaminkite padažą. Sviestą ištirpinkite ir jame pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus. Suberkite smulkintus čiobrelius ir supilkite vyną. Nugarinkite ir įdėkite grietinės. Dar šiek tiek nugarinkite ir nukoškite. Įberkite druskos ir pipirų.

Svogūną supjaustykite smulkiai ir pakepinkite su sviestu (kepinkite, kol svogūnai taps skaidrūs). Sudėkite supjaustytus grybus. Apkepkite. Bulves supjaustykite griežinėliais (kaip galima ploniau).

Pabarstykite druska, pipirais ir krapais. Paskleiskite kepimo skardoje ir kepkite įkaitintoje orkaitėje (apie 7 min.). Bulvių traškučius išdėliokite lėkštėje. Ant viršaus užpilkite grybų troškinio. Tiekdami apibarstykite krapais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668