250 g sluoksniuotos bemielės tešlos (didelis lakštas),
jauna cukinija,
indelis konservuotų kukurūzų,
200 g pievagrybių,
gabalėlis rūkytos dešros,
4 skiltelės česnako,
2 šaukšteliai prieskoninių žolelių mišinio,
šaukštas aliejaus,
druskos.
GAMINIMAS:
Vadovaudamasi nurodymais ant pakuotės, atšildykite tešlą. Cukiniją supjaustykite plonomis juostelėmis. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Nusunkite ir nuvarvinkite kukurūzus. Susmulkinkite česnaką. Plonais griežinėliais supjaustykite dešrą. Dubenyje sumaišykite cukinijas, pievagrybius, kukurūzus, aliejų, smulkintą česnaką ir prieskonines žoleles, pasūdykite.
Į skardos dugną įtieskite kepimo popierių, įklokite tešlos lakštą, subadykite šakute, sudėkite cukinijas ir pievagrybius. Ant viršaus išdėliokite pjaustytą dešrą. Pašaukite skardą į 180 laipsnių temperatūros orkaitę, kepkite 25-30 min. arba, kol tešla pakils ir gražiai apskrus.