"Greitos" užkandėlės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



"Greitos" užkandėlės


INGREDIENTAI:

250 g sluoksniuotos bemielės tešlos (didelis lakštas),
jauna cukinija,
indelis konservuotų kukurūzų,
200 g pievagrybių,
gabalėlis rūkytos dešros,
4 skiltelės česnako,
2 šaukšteliai prieskoninių žolelių mišinio,
šaukštas aliejaus,
druskos.


GAMINIMAS:

Vadovaudamasi nurodymais ant pakuotės, atšildykite tešlą. Cukiniją supjaustykite plonomis juostelėmis. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Nusunkite ir nuvarvinkite kukurūzus. Susmulkinkite česnaką. Plonais griežinėliais supjaustykite dešrą. Dubenyje sumaišykite cukinijas, pievagrybius, kukurūzus, aliejų, smulkintą česnaką ir prieskonines žoleles, pasūdykite.

Į skardos dugną įtieskite kepimo popierių, įklokite tešlos lakštą, subadykite šakute, sudėkite cukinijas ir pievagrybius. Ant viršaus išdėliokite pjaustytą dešrą. Pašaukite skardą į 180 laipsnių temperatūros orkaitę, kepkite 25-30 min. arba, kol tešla pakils ir gražiai apskrus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668