Morkų sriuba su blyneliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Morkų sriuba su blyneliais


INGREDIENTAI:

2 šaukštų sviesto,
po ryšelį petražolių
ir svogūnų laiškų,
150 g miltų,
150 ml pieno,
2 kiaušinių,
druskos,
pipirų,
muskato riešuto,
3 šaukštų lydyto sviesto,
2 morkų,
800 ml mėsos sultinio (iš kubelių),
žalumynų papuošti.


GAMINIMAS:

Sviestą ištirpinkite. Žalumynus sukapokite. Sumaišykite su ištirpintu sviestu, miltais, pienu, kiaušiniais, druska, pipirais, žiupsneliu muskato riešuto ir palikite 20 min. Keptuvėje pakaitinkite lydytą sviestą, iškepkite lietinius.

Kiekvieną susukite į ritinėlį, atidėkite į šalį. Morkas supjaustykite šiaudeliais. Sultinį užvirinkite, sudėkite morkas ir pavirkite 2-3 min. Blynelius supjaustykite apskritimais, sudėliokite į lėkštes, užpilkite sriuba, pabarstykite žalumynais ir patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668