Tiršta špinatų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tiršta špinatų sriuba


INGREDIENTAI:

50 g špinatų lapų,
0,5 l vandens,
2 svogūnų,
25 g sviesto,
3 šaukštų miltų,
250 ml grietinėlės,
druskos,
pipirų,
2 kiaušinių (kietai virtų).


GAMINIMAS:

Nuplaukite špinatų lapus ir nupjaustykite stiebus, kad liktų tik lapinė dalis. Tada juos sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 5-6 min. Po to špinatus išimkite. Sultinį palikite. Špinatus sudėkite į virtuvinį kombainą ir sumalkite iki vientisos masės.

Keptuvėje įkaitinkite sviestą, lengvai apkepinkite smulkintą svogūną, pabarstykite miltais, išmaišykite ir dar 1-2 min. pakepkite. Į puodą su sultiniu, kuriame virė špinatai, dėkite svieste keptą svogūną ir virkite, kol sriuba ims tirštėti.

Tada dėkite maltus špinatus, pagardinkite druska, pipirais ir supilkite grietinėlę. Palaukite, kol užvirs. Pilkite į lėkštes, įdėkite po skiltelę pusiau perpjauto kiaušinio ir patiekite į stalą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668