400 g maltos jautienos,
2 svogūnų - susmulkintų,
2 šaukštelių pomidorų pastos,
didelės skardinės savo sultyse konservuotų pomidorų be odelės,
5 didelių bulvių - nuskustų, supjaustytų kubeliais,
1 skardinės kukurūzų,
1 litro vandens,
šaukštelio džiovintų raudonėlių,
druskos,
pipirų,
aqitriųjų paprikų,
žiupsnelio cukraus.
GAMINIMAS:
Maltą jautieną apkepkite plačiame puode, kol taps biri, pasūdykite. Suberkite svogūnus, raudonėlius ir truputį pakepinkite. Įmaišykite pomidorų tyrę, supilkite pomidorus (geriau susmulkintus), vandenį.
Užvirinkite, suberkite kubeliais supjaustytas bulves, kukurūzus ir žiupsnelį cukraus. Virkite pusvalandį, kol išvirs bulvės. Baigiant virti pasūdykite, įberkite pipirų ir pagal skonį aitriųjų paprikų.