Saldžiarūgščiai paukštienos sparneliai (Daivos) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Saldžiarūgščiai paukštienos sparneliai (Daivos)


INGREDIENTAI:

1 kg paukštienos sparnelių,
500 g krakmolo,
druskos,
malto pipiro,
citrinos,
sojų padažo,
medaus,
česnako,
aliejus virimui.


GAMINIMAS:

Sparnelius nuplauname, ir padalijame į 2 dalis, sudedame į indą, pagardiname druska bei pipirais ir supylę pakelį krakmolo gerai išmaišome. Paliekame 2 val. Tuomet pasigaminame padažą: į indelį supilame puse buteliuko sojos padažo, įspaudžiame arba smulkiai supjaustę įdedame 2 skilteles česnako, dadedame 3-4 šaukštus natūralaus medaus, įspaudžiame puse didesnės citrinos sulčių ir viską gerai išmaišome iki vientisos masės.
Praėjus 2 valandoms gerai įkaitiname puodą su aliejumi - sparnelius išverdame aliejuje ( turi apskrusti ).

Toliau - į tuščią keptuvę ir ant silpnesnės temperatūros įdedame 3-4 šaukštus paruošto padažo - truputį palaukiame kol jis paruduoja ir pradeda putoti, tuomet kiekvieną jau išvirtą sparnelio gabalėlį įmame su žnybtais ir apvoliojame tame padaže iš visų pusių ( tik apvoliojame) kepti nereikia.

Padažas greit išgaruoja - todėl reikia vis dapylinėti ir kuo greičiau suktis...

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668