4 didelės bulvės,
3 šaukštai jogurtinės grietinės,
4 šaukštai majonezo,
6 agurkai,
4 pomidorai,
2 dešrelės,
140 g vištienos vyniotinio,
4-5 svogūnų laiškai,
1 arbatinis šaukštelis pipirų,
55 g sviesto,
druskos.
GAMINIMAS:
Į užvirinto vandens puodą sudėti dideliomis riekėmis supjaustytas bulves ir dvi dešreles, įberti druskos, kol bulvės išvirs supjaustyti visus agurkus, pomidorus, svogunų laiškus, vyniotinį.
Kai išvirs dešrelės supjaustyti ir dėti prie visko į indą kuriame bus mišrainė, viską išmaišyti.
Kai išvirs bulvės jas supjaustyti ir dėti kepti ant išlydyto sviesto kol gražiai apskrus.
Iškepusias bulves sudėti į indą ir dar kartą išmaišyti įdėjus grietinę, majonezą ir pipirus.