Suomiška voveraičių sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Suomiška voveraičių sriuba


INGREDIENTAI:

500 ml daržovių sultinio,
100 ml tirštos grietinėlės,
200 g voveraičių,
svogūnas,
2 šaukštai miltų,
2 šaukštai sviesto,
kelios šakelės petražolių,
druskos,
juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Smulkiai supjaustykite svogūną ir stambiai sukapokite voveraites. Dideliame puode (storu dugnu) ištirpinkite sviestą ir porą minučių jame pakepkite svogūnus, paskui sudėkite voveraites ir taip pat apkepkite, vis pamaišydami. Kai didžioji dalis drėgmės išgaruos nuo puodo dugno, įberkite miltų.

Viską išmaišykite ir užpilkite sultiniu. Sriubą paskaninkite druska, juodaisiais pipirais ir, reguliariai pamaišydami, virkite 15 minučių. Tuomet supilkite grietinėlę arba grietinę ir pavirkite dar 5 minutes. Sriubą pagaedinkite susmulkintomis petražolėmis, patiekite su duona.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668