Troškintos voveraitės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškintos voveraitės


INGREDIENTAI:

400-500 g voveraičių,
50 g riebių rūkytų lašinių,
svogūnas,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Voveraites nuvalykite, nuplaukite, tačiau nepjaustykite. Į gerai įkaitintą keptuvę sudėkite kubeliais pjaustytus lašinius, susmulkintą svogūną ir kepkite, kol produktai įgaus auksinį atspalvį. Paskui suberkite voveraites ir, nuolat maišydami, kepkite 10 min. Tuomet įberkite druskos ir pipirų, išmaišykite, sumažinkite ugnį ir troškinkite dar 10 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668