6-8 bulvių,
1 svogūno,
1 kiaušinio,
1 paprikos,
nedidelio brokolio,
0,5 stiklinės manų kruopų,
1 pomidoro,
petražolių,
krapų,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Bulves stambiai sutarkuokite burokine tarka, o svogūną - smulkia. Pomidorą nulupkite, išimkite sėklytes ir smulkiai supjausčius dėkite į tarkius. Įmuškite kiaušinį, sudėkite nedideliais kubeliais supjaustytą papriką ir smulkintą brokolį.
Suberkite manų kruopas, paskaninkite druska bei pipirais. Viską gerai išmaišykite. Keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų, dėkite tarkių ir paskirstykite per visą keptuvę. Baigiant kepti apibarstykite smulkintais krapais ir petražolėmis. Patiekite su grietinės bei tirpinto sviesto padažu.