Tarkuotų ir virtų bulvių lietinis su įdaru receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tarkuotų ir virtų bulvių lietinis su įdaru


INGREDIENTAI:

6-8 žalių bulvių,
2-3 virtų bulvių,
2 šaukštų miltų,
1 stiklinės kefyro,
druskos,
1 kiaušinio,
aliejaus kepti.

Į d a r u i:
200 g šoninės,
100 g fermentinio sūrio,
pusės svogūno,
pipirų,
petražolių,
2 šaukštų grietinės.


GAMINIMAS:

Kubeliais supjaustytą šoninę apkepkite su smulkintu svogūnu, įmaišykite grietinės, pagardinkite druska, pipirais ir smulkintomis petražolėmis. Sutarkuokite bulves ir nuspauskite skystį. Virtas bulves sugrūskite. Dubenyje sumaišykite tarkius, grūstas ir virtas bulves, įmuškite kiaušinį, supilkite kefyrą ir įberkite žiupsnelį druskos.

Viską gerai išmaišykite ir kepkite blynus per visą keptuvę. Kol blynas karštas, pabarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu, uždėkite pakepintos šoninės, blyną susukite. Patiekite su grietine ir spirgučiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668