2 kiaušinių,
200 ml pieno,
druskos,
cukraus,
150 g miltų,
1 l apelsinų sulčių,
4 bananų,
citrinų sulčių,
1 šaukštelio krakmolo,
aliejaus kepti.
GAMINIMAS:
Iš miltų, kiaušinių ir pieno išmaišykite skystoką blynų tešlą ir iškepkite lietinius. Paruoškite įdarą: supjaustykite tris bananus gabaliukais, pabarstykite cukrumi ir apšlakstykite citrinų sultimis. Į iškepto blynelio vidurį dėkite vieną šaukštą paruošto įdaro, blynelį sulankstykite voko, vamzdelio ar kitokios formos ir apkepkite iš abiejų pusių.
Padažui apelsinų sultis supilkite į puodą ir užvirinkite, sudėkite supjaustytą bananą ir įberkite krakmolo. Truputį pavirinkite, kol sutirštės, užpilkite ant blynelių ir patiekite.