Krevetės ant iešmelių receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Krevetės ant iešmelių


INGREDIENTAI:

16 didelių valytų krevečių,
4 skiltelių česnako,
2 čili pipiriukų,
200 g sviesto,
50 ml alyvų aliejaus,
1 citrinos sulčių,
druskos,
pipirų,
2-3 šaukštų kapotų petražolių.


GAMINIMAS:

Česnaką sukapokite arba išspauskite. Čili pipiriukus, išėmus sėklas, supjaustykite plonais pusžiedžiais. Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir apkepkite česnaką. Atvėsinkite. Įkaitinkite alyvų aliejų ir jame 10 min. ant mažos ugnies apkepkite čili pipiriukus.

Keptuvę nukaiskite, į ją sudėkite česnakinį sviestą, supilkite citrinos sultis, suberkite petražoles, įberkite pipirų. Ant medinių iešmelių verkite po 4 krevetes, aptepkite čili padažu ir kepkite grilyje 3-4 min. arba 180 laipsnių orkaitėje. Kepant krevetes vis patepkite padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668