Vištienos šašlykas su avokado padažu receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištienos šašlykas su avokado padažu


Recepto įvertinimas:3 balai3 balai3 balai


INGREDIENTAI:

800 g vištienos filė,
1 citrinos,
1 šaukštelio kario miltelių,
1/2 šaukštelio druskos,
1 šaukšto alyvų aliejaus,
2 avokadų,1 čili pipiriuko,
2 šaukštų citrinos sulčių,
2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
400 g nedidelių pomidorų,
tarkuotos citrinos žievelės papuošti,
druskos.

GAMINIMAS:

Vištienos filė supjaustykite gabaliukais. Nutarkuokite citrinos žievelę, išspauskite sultis. Tarkuotą žievelę sumaišykite su kariu, druska ir aliejumi. Į paruoštą marinatą dėkite vištienos gabaliukus, gerai išmaišykite ir palikite 30 min. Avokadą perpjaukite išilgai, išimkite kaulą, nulupkite žievę, supjaustykite skiltelėmis ir apšlakstykite citrinos sultimis.

Čili pipiriuką smulkiai supjaustykite. Sumaišykite su avokadų skiltelėmis ir elektriniu smulkintuvu sutrinkite į tyrę. Įberkite druskos. Vištienos filė išimkite iš marinato, suverkite ant medinių iešmelių, apšlakstykite aliejumi ir kepkite grilyje 10 min. Pomidorus supjaustykite griežinėliais , sudėkite į lėkštę, ant viršaus dėkite šašlykus, apibarstykite tarkupota citrinos žievele. Atskirai patiekite padažą.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668