Vištienos filė su žaliuoju įdaru receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištienos filė su žaliuoju įdaru


INGREDIENTAI:

4 vištų krūtinėlės su kaulu,
truputis universalaus prieskonių mišinio,
paprikos miltelių.

Į d a r u i:
4 šaukštai sviesto,
4 šaukštai razinų,
4 šaukštai sutarkuoto fermentinio sūrio,
2 kiaušiniai,
6 šaukštai sukapotų petražolių,
150 g migdolų drožlių,
3 obuoliai,
2 šaukštai sviesto.


GAMINIMAS:

Vištų krūtinėles atskirkite nuo kaulų ir odos. Mažąsias atsiskiriančias filė dalis sumalkite, o didžiosiose įpjaukite storąją dalį padarydami "kišenes". Pabarstykite prieskoniais. Iš kambario temperatūros sviesto, maltos vištienos, sutarkuoto fermentinio sūrio, razinų, petražolių bei prieskonių paruoškite įdarą.

Jo pridėkite į filė gabalėlius (4 vnt.). Filė gabalėlius su įdaru sumaukite vieną į kitą, kad įdaras pasislėptų. Paruoštą kepsnį pavoliokite kiaušinių plakinyje ir migdolų drožlėse. Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, o baikite kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 15 min.

Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite stambiomis skiltelėmis. Jas apkepkite keptuvėje su sviestu. Vištieną patiekite su obuoliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668