Kepta jūros lydeka su baklažanais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepta jūros lydeka su baklažanais


INGREDIENTAI:

600 g jūros lydekos filė,
5 šaukštų alyvų aliejaus,
1/2 stiklinės pomidorų padažo,
2 baklažanų,
3 šaukštų miltų,
1 ryšelio petražolių,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Žuvį supjaustykite gabaliukais, pabarstykite druska, pipirais ir įkaitinus keptuvėje 3 šaukštus aliejaus apkepkite. Baklažanus nuplaukite, supjaustykite griežinėliais, pabarstykite druska ir šiek tiek palaikykite. Po to nuspauskite skystį, pavoliokite miltuose ir apkepkite likusiame aliejuje.

Žuvį dėkite į aliejumi išteptą formą, ant jos - pomidorų padažą, baklažanus, apšlakstykite keliais šaukštais karšto vandens ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę, kepkite apie 20 min. Pabarstykite petražolėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668