Pangasijų blyneliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pangasijų blyneliai


INGREDIENTAI:

700 g baltosios pangasijų filė,
1 svogūno arba poro,
1 morkos,
2 šaukštų majonezo,
2 šaukštų krakmolo,
4 kiaušinių,
petražolių,
svogūnų laiškų,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Žuvį supjaustykite nedideliais gabaliukais, dėkite majonezą, apibarstykite druska, pipirais ir kelias valandas palikite šaldytuve, kad pasimarinuotų. Vėliau sudėkite burokine tarka sutarkuotą morką, smulkiai supjaustytą svogūną (arba porą).

Sudėkite kartu susmulkintas petražoles ir svogūnų laiškus, krakmolą, įmuškite kiaušinius. Viską gerai išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite blynelius. Patiekite su majonezu, pomidorų padažu ir daržovėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668