Vištiena su vyno ir grybų padažu(Kepama ant grotelių) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištiena su vyno ir grybų padažu(Kepama ant grotelių)


INGREDIENTAI:

1 viščiuko,
50 g sviesto,
100 g pievagrybių,
2 svogūnų,
120 g pomidorų padažo,
100 g baltojo sauso vyno,
10-15 g konjako,
druskos,
maltų juodųjų pipirų pagal skonį,
5-6 šakelių petražolių,
krapų.


GAMINIMAS:

Viščiuką supjaustykite į keturias dalis, apibarstykite druska, pipirais ir 15-20 minučių pavartydami kepkite ant grotelių. Pievagrybius ir svogūnus susmulkinkite, sudėkite į foliją, apdėkite sviesto gabaliukais ir dėkite 10 minučių ant grotelių.

Gaminkite padažą: vyną, pomidorų padažą sumaišykite su 2-3 šaukštais vandens ir pavirkite 3-4 minutes. Tada į padažą supilkite konjaką, sudėkite susmulkintas prieskonines žoleles ir sumaišykite su folijoje pakepintais pievagrybiais ir svogūnais. Viščiuką patiekite užpilę padažo.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668