Jautiena Portveino padaže receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautiena Portveino padaže


INGREDIENTAI:

2-2,5 kg jautienos kumpio,
1 stiklinės prtveino,
1/2 šaukšto malto cinamono,
350 ml abrikosų sulčių (nektaro),
druskos,
maltų juodųjų pipirų pagal skonį.


GAMINIMAS:

Sumaišykite portveiną, cinamoną, abrikosų nektarą, druską ir maltus pipirus. Marinatą supilkite ant mėsos ir marinuokite 2-3 valandas. Tada jau mėsą galite dėti ant grotelių. Anglys neturi būti labai kaitrios. Mėsos gabaliukus dažnai vartykite, kad nepridegtų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668