12 vištienos blauzdelių,
2 šaukštų saulėgražų aliejaus,
1 raudonojo svogūno,
4 skiltelių česnako,
400 g šašlykų padažo,
2 šaukštų medaus,
400 g konservuotų mangų,
kelių lašiukų "Santa Maria" aštraus pipirų padažo "Tex Mex".
GAMINIMAS:
Aliejų supilkite į didesnį puodą, sudėkite susmulkintus svogūną ir česnaką. Šiek tiek pakepinkite. Nupilkite mango sultis, o vaisius pertrinkite per sietelį. Tyrę sumaišykite su svogūnu ir česnaku, sukrėskite šašlykų padažą, sudėkite medų.
Viską gerai išmaišykite ir troškinkite, kol sutirštės. Įlašinkite keletą lašų tabasko padažo. Vištos blauzdeles sudėkite į paruoštą padažą ir palaikykite porą valandų. Tada dėkite ant grotelių ir kepkite vartydami, kol iškeps.