Želės desertas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Želės desertas


INGREDIENTAI:

3 pakeliai braškių želės,
15 prinokusių braškių,
2/3 indelio sutirštinto pieno,
2/3 stiklinės aguonų,
1,5 stiklinės pieno,
25 g degtinės,
romo arba konjako,
1 pakelis želatinos,
1 pakelis vanilinio cukraus,
aliejaus dubenėliams patepti.


GAMINIMAS:

Sumaišykite sutirštintą pieną su pienu, aguonomis, vaniliniu cukrumi, degtine ir išbrinkinta bei ištirpinta želatina. Gautą masę supilkite į dubenėlį ir laikykite 30 min. šaltai. Į didesnį dubenėlį supilkite paruoštą 1 pakelį braškių želės.

Sudėkite supjaustytas braškes ir laikykite šaltai, kad sustingtų. Į dubenėlį su braškių želė įdėkite sustingusį aguonų bokštelį, užpilkite paruošta ir su braškėmis sumaišyta likusia želė. Palikite 1 val sustingti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668