1 sauja razinų,
aliejaus,
cukinijos,
4 skiltelės česnako,
1 šaukštas baltojo vyno acto,
2 šaukštai medaus,
2 stiklinės virtų perlinių kruopų,
druskos,
pipirų,
kepintų migdolų drožlių.
GAMINIMAS:
Razinas išbrinkinkite karštame vandenyje. Keptuvėje įkaitinkite aliejaus, sudėkite juostelėmis supjaustytas cukinijas ir kepkite, kol švelniai parus. Išgriebkite ir laikykite šiltai. Į keptuvę sudėkite smulkintas česnako skilteles ir pakepinkite. Įpilkite vyno acto.
Įdėkite medaus ir troškinkite, kol išgaruos actas. Suberkite razinas, perlines kruopas, pagardinkite druska, pipirais. Sudėkite cukinijas, išmaišykite ir troškinkite kelias minutes. Prieš patiekiant troškinį apibarstykite migdolų drožlėmis.