300 g rikotos,
100 g miltinio cukraus,
10 g želatinos,
200 ml pieno,
1/2 šaukštelio imbiero,
100 ml grietinėlės,
120 g vaflių,
100g sviesto,
150 g kivių,
100 g juodojo šokolado drožlių.
GAMINIMAS:
Vaflius sulaužykite nedideliais gabalėliais, sumaišykite su tirpintu sviestu ir sudėkite į torto formą. Kepkite orkaitėje, 180 laipsnių temperatūroje, 10 minučių. Želatiną paruoškite taip, kaip nurodyta ant pakuotės, su trupučiu vandens. Grietinėlę pašildykite ir supilkite į želatiną. Maišykite, kol želatina visiškai ištirps.
Į plaktuvo indą suberkite rikotą, supilkite pieną, suberkite imbierą, cukrų ir išplakite. Supilkite grietinėlę su želatina. Šią masę užtepkite ant vaflinio papločio. Tortą laikykite šaltoje vietoje keletą valandų. Kivius nulupkite, supjaustykite griežinėliais. Jais ir šokolado drožlėmis papuoškite tortą.