2-3 vištienos filė,
druskos,
pipirų,
1 picos paplotėlis,
aliejaus,
1 žalioji citrina,
1 šaukštas šviežių smulkintų kalendrų.
Agurkų s a l o t o m s:
1/2 ilgavaisio agurko,
3 šaukštai aitriųjų paprikų padažo,
2 šaukštai skrudintų saulėgrąžų ar pinijų sėklų.
GAMINIMAS:
Vištieną supjaustykite gabalėliais arba plonomis juostelėmis, pabarstykite druska, pipirais, suverkite ant iešmelių ir iš visų pusių po 3-4 minutes kepkite ant grotelių arba keptuvėje. Agurką nulupkite, supjaustykite, įmaišykite aitriųjų paprikų padažo, sėklų.
Picos paplotį apšlakstykite aliejumi, pašildykite orkaitėje. Vištieną apšlakstykite iš citrinos išspaustomis sultimis, patiekite su pašildytu paplotėliu, agurkų salotomis, pabarstykite smulkintomis kalendromis.