Vištienos kukuliai su kaparėlių padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištienos kukuliai su kaparėlių padažu


INGREDIENTAI:

K u k u l i a m s:
8 riekės baltos sumuštinių duonos be plutos,
200 ml pieno,
2 svogūnai,
700 g maltos vištienos,
2 kiaušiniai,
1 žiupsnelis tarkuotų apelsinų žievelių,
1/2 citrinos sulčių,
druskos,
pipirų,
vištienos sultinio.

P a d a ž u i:
2 šaukštai sviesto,
2 šaukštai miltų,
200 ml pieno,
druskos,
pipirų,
4 šaukštai marinuotų kaparėlių.


GAMINIMAS:

Sumuštinių duonos riekes išmirkykite piene ir nuspauskite. Svogūnus nulupkite ir stambiai sutarkuokite. Išmirkytą duoną ir svogūnus sudėkite į maltą vištieną, įmuškite kiaušinius, įberkite apelsinų žievelių, įspauskite citrinos sulčių, pasūdykite, pabarstykite pipirais, gerai išminkykite ir padarykite nedidelius kukulius.

Kukulius sudėkite į puodą, užpilkite vištienos sultinio tiek, kad apsemtų, uždenkite ir ant silpnos ugnies virkite apie 20 minučių. Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą ir į jį įmaišykite miltus. Maža srovele supilkite pašildytą pieną ir maišant kaitinkite, kol pasidarys vienalytė masė.

Pasūdykite, pabarstykite pipirais, sudėkite kaparėlius ir dar kaitinkite 2 minutes. Vištienos kukulius patiekite su virtomis bulvėmis, užpylus kaparėlių padažo. Pabarstykite smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668