Kalakutienos filė su kivių padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kalakutienos filė su kivių padažu


INGREDIENTAI:

Apie 750 g kalakutienos filė,
1 žaliosios citrinos sulčių,
druskos,
pipirų,
aliejaus.

P a d a ž u i:
300 ml plakamosios grietinėlės,
3 šaukštai chereso,
2 šaukšteliai žaliųjų pipirų,
1/2 šaukštelio malto imbiero,
4 kiviai,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Kalakutienos filė supjaustykite 1 cm storio didokais griežinėliais. Apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis, apibarstykite druska, pipirais ir keptuvėje įkaitintame aliejuje iškepkite iš abiejų pusių. Laikykite šiltai. Į karščiui atsparų puodą supilkite grietinėlę, cheresą, įberkite grūstų žaliųjų pipirų, imbiero ir maišant pavirkite, kol padažas šiek tiek sutirštės.

Sudėkite skiltelėmis supjaustytus kivius, pagardinkite druska, pipirais ir dar truputį pakaitinkite. Kalakutieną patiekite su padažu, virtais makaronais, įvairių salotų lapais, papuoškite žaliosios citrinos skiltelėmis.

Kalakutienos filė galima palaikyti marinate, paruoštame iš tarkuotų citrinų žievelių, kapotų petražolių, bazilkų, alyvuogių aliejaus ir skysto medaus. Marinuokite mažiausiai dvi valandas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668