100 g šoninės,
2 vištienos filė,
1 gūžė "Frisėe" salotų,
1 salotinė trūkažolė,
1 indelis vyšninių pomidorų,
3 riekės baltos duonos,
50 g ožkų sūrio.
P a d a ž u i:
3 šaukštai raudonojo vyno acto,
6 šaukštai alyvuogių aliejaus,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Keptuvėje apkepkite šoninės gabalėlius ir sudėkite ant popierinio rankšluoščio, kad susigertų riebalai. Toje pačioje keptuvėje iškepkite supjaustytą vištienos filė. Abiejų rūšių salotų lapus nuplaukite, nusausinkite ir suplėšykite, per pusę perpjaukite pomidorus.
Duoną supjaustykite kvadratėliais, uždėkite po griežinėlį ožkų sūrio ir kepkite orkaitėje, kol sūris išsilydys ir šiek tiek apskrus. Salotas, šiltą mėsą, pomidorus, duoną su sūriu sudėkite į didelę lėkštę, apšlakstykite iš acto, aliejaus, druskos ir pipirų išmaišytu padažu. Iškart patiekite.