4 lakštų šaldytos sluoksniuotos tešlos,
200 g aštraus fermentinio sūrio,
300 g saliero stiebo,
1 svogūno,
150 g mažų pomidorų,
2 šaukštų sviesto,
ryšelio svogūnų laiškų,
1 kiaušinio trynio,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Tešlą atšildykite, iškočiokite ir supjaustykite 12x12 cm dydžio kvadratukais. Salierus ir svogūną susmulkinkite. Pomidorus supjaustykite. Sviestą įkaitinkite ir pakepkite jame daržoves. Sūrį sutarkuokite, svogūnų laiškus supjaustykite. Į atvėsusias daržoves sudėkite sūrį ir svogūnų laiškus.
Pagardinkite druska ir pipirais. Šaukštu ant tešlos kvadratėlių dėkite įdaro, kraštus lenkite įstrižai ir užspauskite. Pyragėlius patepkite tryniu ir kepkite 15 min. 175 laipsnių karštumo orkaitėje. Patiekite karštus su sultiniu arba kaip atskirą patiekalą.