Kisieliui:
750g raudonų vaisių: vyšnių, braškių, serbentų,
1 stiklinė raudonojo vyno,
80g cukraus,
50g krakmolo,
Padažui:
3 kiaušinių tryniai,
1 stiklinė lieso pieno,
1 pakelis vanilinio cukraus.
GAMINIMAS:
Pusė vaisių išvirti su vynu ir 1/2 stiklinės sulčių, įdėti cukraus. Likusias sultis išmaišyti su krakmolu ir supilti į karštą kompotą. Kisielių išmaišyti, supilti į šaltu vandeniu praskalautą salotinę ir palikti, kad atvėstų.
Pagaminti padažą: trynius ištrinti su cukrumi, užvirinti pieną, berti vanilinį cukrų.kiaušinių masę užpilti pienu ir išmaišyti. Padažą metaliniame inde įstatyti į verdantį vandenį ir maišant
kaitinti, kol sutirštės. Juo užpilti kisielių.