Kepta žuvis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepta žuvis


INGREDIENTAI:

Apie 500 g mėgstamos baltos žuvies filė,
2 morkos,
po pusę žiedinio ir
brokolinio kopūsto,
citrina,
šaukštas aliejaus,
pagal skonį prieskoninių žolelių mišinio žuviai,
4 skiltelės česnako,
šaukštelis džiovintų krapų.


GAMINIMAS:

Brokolinį ir žiedinį kopūstus išskirstykite žiedynėliais, morkas nuskuskite, supjaustykite figūriniu peiliu irgi griežinėliais. Česnakus nulupkite, susmulkinkite, sumaišykite su prieskoniais, krapais, aliejumi ir pusės citrinos sultimis. Tada mišiniu iš abiejų pusių gerai įtrinkite žuvies filė.

Paruoštas dvi žuvies filė klokite ant folijos, šalia suberkite daržoves, jas pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais. Foliją sandariai užsukite ir pašaukite į karštą orkaitę. Kepkite apie 30 min. Tiekite su biriai virtais ryžiais ir mėgstamu padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668