Marinuoti pievagrybiai ir cukinijos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marinuoti pievagrybiai ir cukinijos


INGREDIENTAI:

1/2 kg vidutinio dydžio pievagrybių,
2 nedidelės cukinijos.

M a r i n a t a s:
250 ml alyvuogių aliejaus (geriausia aukščiausios rūšies),
60 ml citrinų sulčių,
60 ml obuolių sidro acto,
1 šaukštelio druskos,
1 šaukštelio džiovintų bazilikų,
1/2 kapoto česnako,
1/4 šaukštelio juodųju pipirų,
1 šaukšto smulkintų šviežių raudonėlių.


GAMINIMAS:

Plonais griežinėliais supjaustykite cukiniją, pievagrybius supjaustykite į keturias dalis ir sudėkite į didelį indą. Atskirame inde sumaišykite visus marinato ingredientus ir užpilkite ant daržovių. Indą uždenkite ir padėkite į šaldytuvą marinuotis 1-2 dienas. Patariama mišinį reguliariai išmaišyti.

Išsimarinavę pievagrybiai ir cukinijos kiaurasamčiu išgriebiami iš marinato ir kepami ant laužo. Galima valgyti vienus ar kaip garnyrą prie vištienos, žuvies patiekalų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668