Žaliasis alyvuogių padažas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žaliasis alyvuogių padažas


INGREDIENTAI:

1 1/2 stiklinės raudonosios paprikomis įdarytų alyvuogių,
2/3 stiklinės alyvuogių aliejaus,
1/2 stiklinės maltų petražolių,
1 raudonosios paprikos, sumaltos,
1 šaukštelio juodųjų pipirų,
40 g ančiuvių filė, sutrintų šakute,
1 šaukšto smulkinto česnako,
1 šaukšto smulkintų šviežių raudonėlių.


GAMINIMAS:

Stambiai supjaustykite alyvuoges, sudėkite jas į indą kartu su petražolėmis, paprika, ančiuviais, česnaku, raudonėliu ir juodaisiais pipirais. Užpilkite masę alyvuogių aliejumi ir išmaišykite. Indą uždenkite ir padėkite į šaldytuvą. Padažą marinuokite nuo dienos iki savaitės. Paruoštas mišinys patiekiamas su šviežiu prancūzišku batonu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668